Mer du vil vite før produksjon av plastinjeksjonsstøpe

Spørsmål: Kan du bekrefte at vi vil eie verktøyet når sluttbetalingen er fullført?
Ruicheng Svar: Det er alltid regelen at hvem betaler formene hvem som eier dem.Vi er bare produsenten og holder på verktøyene.

Spørsmål: Kan du merke verktøyet med deres ID slik at det er identifisert som deres eiendel?
Ruicheng Svar: Ja, vi kan merke IDen som klienten trenger på verktøyets ytre overflate som følgende bilde.

bilde

Spørsmål: Kan verktøyet flyttes til Storbritannia/USA/Tyskland osv. i fremtiden?
Ruicheng Svar: Ja, siden verktøyene tilhører klienten, kan du flytte det når du vil.Og vi er glade for å hjelpe til med å pakke dem trygt i treboksen som følgende bilde for forsendelsen.

forsendelse

Spørsmål: Hva vil det koste å sende verktøyet til adressen du har spesifisert?
Ruicheng Svar: Fraktprisen avhenger av hvordan du sender verktøyene til adressen du har spesifisert, til sjøs eller med fly, som ikke kan beregnes nå, med mindre vi vet hvordan og når vi skal sende.Siden fraktprisen endres hver uke, og det avhenger også av om kunden ønsker å sende alle verktøyene eller bare ett sett av dem.

Spørsmål: Ville verktøyet være kompatibelt med vår lokale støper?
Ruicheng Svar: Vi er ikke sikre på dette.Siden forskjellige støpemaskiner i forskjellige land vil ha forskjellig formdesign selv for det samme produktet, og injeksjonsfabrikken bruker injeksjonsmaskiner av forskjellige merker for produksjonen, til og med det samme sett med støpeform hvis de skal bruke den forskjellige injeksjonsmaskinen i forskjellige oppsett, ferdig produkt vil være annerledes, spesielt munnstykket vil ha en annen størrelse. Hvis kunden vurderer en dag at han vil at formene skal sendes til din lokale, så er det bedre for ham å sjekke ut hvilken leverandør han skal bruke for disse formproduksjon, forresten, når denne bestillingen er bekreftet, kan vi tilby vår formdesign som deres vurdering om det er OK for bruken deres.

Spørsmål-om-Plast-Injeksjon-Mugg-Produksjon-1

Spørsmål: Bekreft verktøyets levetid/bilder for hvert verktøy?
Ruicheng svar:
SPI (Society of the Plastics Industry) klassifiserer injeksjonsformer basert på forventet levetid:
Klasse 101 – Forventet levetid på +1 000 000 sykluser.Dette er de dyreste sprøyteformene.
Klasse 102 – Forventet levetid skal ikke overstige 1 000 000 sykluser
Klasse 103 – Forventet levealder under 500 000 sykluser
Klasse 104 - Forventet levealder mindre enn 100 000 sykluser
Klasse 105 – Forventet levetid mindre enn 500. Denne klassifiseringen er for prototypeformer, og disse formene er de billigste.
Vi gir vanligvis råd og tilbud i henhold til kundens levealderskrav

Spørsmål: Hvilken garanti vil bli gitt med verktøyet?
Ruicheng Svar: Når verktøyene oppbevares på fabrikken vår, kan vi love at det kan produseres til skuddlevetiden er over. fotograferingslevetid, ettersom hvordan man injiserer hvert sett med verktøy er hovedfaktoren for å påvirke verktøyets levetid.Og vi kan ikke fikse formen direkte når den er skadet der.

Spørsmål: Ville du forsikret verktøyene på din bekostning for brann, tyveri, skader og andre hendelser?
Ruicheng-svar: Når verktøyene er oppbevart på fabrikken vår, er det vårt ansvar å holde dem trygge til skytetiden tar slutt,
Hvis uheldigvis noen ulykke skjer her, er det vår kostnad å lage det nye for kunden.som betyr at etter at verktøyet er betalt og ferdig, trenger kunden bare å legge inn produksjonsordren til mengdene er nådd til dens levetid. Hvis verktøyene skal sendes til din lokale, beklager vi at vi ikke kan forsikre verktøyene.

spørsmål

Snakk med oss ​​om ditt nye prosjekt, gratis konsultasjon og gratis DFM


Innleggstid: Sep-05-2022